Vervoer

Uw vervoer met Sijpkes Reizen

Zoekt u geschikte vervoer voor een gelegenheid?  Bijvoorbeeld omdat u gezellig met z'n allen in een touringcar het bruidspaar achterna wilt reizen? Of omdat u gewoon van A naar B wilt? Schakel de hulp in van Sijpkes Reizen. Wij regelen het ideale vervoer voor u en uw groep. 

 

Belangstelling in het vervoer van Sijpkes Reizen?

Neem contact met ons op via info@sijpkesreizen.com en u hoort zo spoedig mogelijk van ons. Bellen kan natuurlijk ook: 06-53933463. We zijn graag bereid bij u langs te komen om uw wensen en de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken. U kunt ook het contactformulier invullen.

 

Onze vervoersdiensten

 

VIP vervoer

Wilt u net even iets luxer reizen? Dan regelt Sijpkes Reizen een comfortabele VIP touringcar voor u, voorzien van alle gemakken.

Van A naar B

Sijpkes Reizen is uw vertrouwde partner voor vervoer van A naar B. Wij zorgen ervoor dat u op een comfortabele manier met een passende touringcar op uw bestemming komt.

Vliegveldtaxi

U gaat weg met het vliegtuig? Laat Sijpkes Reizen u naar het vliegveld brengen met een vliegveldtaxi. U wordt thuis opgehaald en voor de deur van de luchthaven afgezet. Geen eindeloos gesjouw met bagage en geen dure parkeerplaats voor de auto. Kortom: u begint ontspannen aan uw reis. En we halen u bij terugkomst uiteraard weer op en brengen u naar huis.

Speciaal vervoer

Vaak is het moeilijk om geschikt vervoer voor gehandicapten te vinden. Sijpkes Reizen helpt u graag met speciale touringcars die geschikt zijn voor rolstoelen.

Trouwvervoer

Bruiloft? Gezellig met z'n allen in een touringcar het bruidspaar achterna reizen. Bijkomend voordeel is natuurlijk dat er maar één BOB hoeft te zijn: de chauffeur. Niets leuker dan een bruiloftsbus!

Rouwvervoer

Ook voor een uitvaart touringcar kunt u bij Sijpkes Reizen terecht. Op die manier kan het hele gezelschap tegelijkertijd vervoerd worden in een neutrale, meestal donker gekleurde touringcar. Dit is vooral een uitkomst wanneer er grotere afstanden zijn tussen de plaats van herdenking en de locatie van de begrafenis of crematie. Over het algemeen kan de overledene niet in de bus vervoerd worden, maar niets is onmogelijk.