Schoolreis

Schoolreisje laten organiseren

Een schoolreisje is iets waar veel leerlingen naar uitkijken, maar kan voor de organisatoren vooral veel zorgen en gedoe opleveren. Er moet immers een geschikte activiteit gevonden worden voor diverse leeftijdscategorieën, vervoer moet geregeld worden en dan hebben de leerlingen nog niet eens gegeten of gedronken. Kortom: veel werk. Laat daarom uw schooltripje organiseren door Sijpkes Reizen. Wij zoeken altijd naar originele uitjes die goed passen bij uw wensen en budget.

Schooltripje en excursie

Een schoolreisje is in de meeste gevallen een gezellige dag waarop met de hele school of een deel daarvan iets leuks wordt gedaan. Dat kan van alles zijn: van het bezoeken van een attractiepark tot een sportieve activiteit en van een dagje Volendam tot een kasteelbezoek. Heeft u hier goede ideeën over? Laat het ons weten en wij regelen de rest voor u. Niet getreurd wanneer u helemaal geen inspiratie heeft, want dan bedenken wij ongetwijfeld een leuke, originele activiteit! Voor excursies kunt u evengoed hulp van Sijpkes Reizen inschakelen. Wij regelen dan het vervoer, de entreegelden en eventueel de catering. Zo heeft u er zelf totaal geen omkijken meer naar.

Denk aan uitstapjes naar:

  • Walibi Holland
  • Movie Park Germany
  • Slagharen
  • Drouwenerzand
  • DuinenZathe
  • AquaZoo
  • WILDLANDS Adventure Zoo
  • LandgoedNienoord
  • Kabouterland
  • Plopsaland

Meerdaagse reizen

Sijpkes Reizen helpt u eveneens bij het organiseren van meerdaagse reizen voor scholieren in binnen- en buitenland. Wij regelen ook hierbij alles voor u: van vervoer tot accommodatie en van activiteiten tot catering. Uiteraard kunt u als school uw wensen en budget voor de reis aan ons doorgeven en gaan wij met die informatie voor u aan de slag.

Een georganiseerde schoolreis boeken?

Neem contact met ons op via info@sijpkesreizen.com en u hoort zo spoedig mogelijk van ons. Bellen kan natuurlijk ook: 06-53933463.

We zijn graag bereid bij u langs te komen om uw wensen en de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken. U kunt ook het contactformulier invullen.

Voorbeelden van schoolreizen

 

Walibi Holland

Walibi Holland is hét attractiepark in Biddinghuizen voor diehards. Met meer dan 40 attracties en shows hebben zowel de allerkleinsten als de groteren het hier gegarandeerd naar hun zin. Ga in een van de vele achtbanen, zorg dat niemand het droog houdt in een van de waterattracties of geniet van allerlei voorstellingen. Walibi staat niet voor niets voor ‘hardgaan’!

Movie Park Germany

Plezier, gezelligheid, ontspanning en actie: bij Movie Park Germany in Bottrop vindt u tijdens het schoolreisje voor ieder wat wils. In dit pretpark draait alles om de filmwereld; alle attracties en shows (wel meer dan 40!) zijn dan ook gethematiseerd. Veel filmvriendjes als SpongeBob, Dora en Jimmy Neutron lopen hier rond om met alle kinderen op de foto te gaan.

Slagharen

In attractiepark Slagharen staan er meer dan 30 attracties en shows op u te wachten die opgedeeld zijn in 6 themagebieden. Daarnaast zijn hier vele parades en straattheater bij te wonen. Reis af naar het Wilde Westen, vier carnaval in New Orleans of ga op ontdekkingsreis in een van de andere attracties. Of wat dacht u van een duik in het waterpark Aqua Mexicana? Zorg in dat geval wel dat alle kids zwemkleding meenemen tijdens hun schoolreisje!

Drouwenerzand

Beleef een flinke dosis plezier in het voordeligste pretpark van Europa: Drouwenerzand in Drenthe. Hier profiteert u van een all-in formule voor een lage prijs inclusief toegang en onbeperkt eten en drinken. Het speelparadijs is overzichtelijk opgezet en de meer dan 25 attracties zijn leuk voor kids tot circa 14 jaar. Voor sommige attracties moeten de kinderen minimaal 80 centimeter lang zijn.

Duinen Zathe

Bij Duinen Zathe in Appelscha bent u verzekerd van een onvergetelijk schoolreisje in het meest bekende pretpark van Noord-Nederland. In dit attractiepark kunt u kiezen voor een all-inclusive-formule waarmee u toegang krijgt tot alle attracties en onbeperkt kunt eten en drinken. Het park biedt verschillende smikkelmenu’s aan. Geniet tevens van de theatershows. Plezier, vermaak en vertier staan voorop!

AquaZoo

Kom een kijkje nemen bij de uitgebreide dierencollectie van AquaZoo in Leeuwarden en wandel tussen de beesten in de bijzondere dierenverblijven. In het park kunt u naast het spotten van vele diertjes lekker spelen, eten, drinken en souvenirs shoppen. Vergeet ook niet om de diverse spetterende voorstellingen met onder andere pinguïns, ijsberen en zeehonden bij te wonen.

WILDLANDS Adventure Zoo

Maak als echte avonturier een wereldexpeditie in 1 dag in WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen. In dit themapark reist u gedurende het schoolreisje door de jungle, de savanne en het poolgebied. Het ontdekken van nieuwe werelden, het oog in oog staan met wilde dieren en het beleven van spannende avonturen staat centraal. U vindt hier meer dan 22 hectare aan avontuur, natuur en cultuur.

Landgoed Nienoord

Landgoed Nienoord in Leek is een landgoed vol verrassingen. Het terrein kenmerkt zich door oude bossen, prachtige flora en fauna, Groningse landerijen en diverse toeristische attracties. Wat dacht u van een bezoek aan de modelspoorbanen, een subtropisch zwemkasteel of het Familiepark? Of van de streekproductenmarkt, windhondenraces, koetsentochten en Museum Nienoord? Op het veelzijdige landgoed is dus genoeg te doen!

Kabouterland

Beleef een schoolreisje vol kabouters, trollen en dieren in Kabouterland in Exloo. Hier staat u een groot avontuur te wachten. Wandel langs bijzondere planten, kleine exotische dieren, een raadselachtige kasteelruïne en mysterieuze kabouterstenen. Vergeet niet kabouters van dichtbij te bespieden in het geheimzinnige konijnenhol en een bezoekje te brengen aan de ondergrondse kabouterwinkel. Het park biedt u volop speeltuinplezier: zowel binnen als buiten.

Plopsaland

In het gezellige pretpark Plopsaland genieten kinderen tijdens hun schoolreisje van te gekke attracties en maken ze kennis met al hun vriendjes van Studio 100. Ga op de foto met Kabouter Plop, Mega Mindy, Wickie de Viking of een van de andere maatjes uit België. De Plopsaland attractieparken vindt u in België (in de Ardennen, De Panne en Hasselt), in Nederland (in Coevorden) en in Duitsland (in Hassloch).