Groepsreis

Wilt u een meerdaagse groepsreis organiseren?

Gaat u bijvoorbeeld een paar dagen weg met uw sportvereniging of met de familie? Geef alle zorgen uit handen en laat dit regelen door Sijpkes Reizen. Wij verzorgen groepsreizen van begin tot eind en zorgen ervoor dat u deze ervaring niet snel zult vergeten.

Diverse mogelijkheden

Bij Sijpkes Reizen zijn er vele mogelijkheden voor een groepsreis. Kiest u bijvoorbeeld voor een stedentrip of voor een korte rondreis? Wilt u in Nederland blijven? Of bezoekt u liever het buitenland? U hoeft uw wensen alleen maar door te geven en wij gaan voor u aan de slag. We zorgen ervoor dat uw meerdaagse groepsreis perfect aansluit op de groep. Wilt u bijvoorbeeld een groepsreis voor een schoolreisje organiseren? Dan zorgen wij ervoor dat er voldoende activiteiten geregeld worden.

Denk aan reizen zoals:

  • Formule 1
  • Stedentrip in binnen- of buitenland
  • Skireis
  • Buitenlandse schoolreis
  • Rondreis

 

Groepsreizen voor alle leeftijden

Bent u met een groep met veel oudere mensen? Dan letten wij bij het boeken erop dat de accommodatie en de invulling van de dagen afgestemd zijn op de groep. Het vervoer zal in het merendeel van de gevallen per bus verlopen. Al onze bussen zijn zeer comfortabel en we werken uitsluitend met ervaren chauffeurs.

Wilt u een meerdaagse groepsreis laten organiseren door Sijpkes Reizen?

Dat doen wij met veel plezier voor u! U kunt uw wensen doorgeven door te bellen naar 06 53 933 463 of door het contactformulier in te vullen. Indien gewenst maken we een afspraak met u om uw verlangens te bespreken. Vanzelfsprekend overleggen wij al onze ideeën en overwegingen met u en houden we u precies op de hoogte van de vorderingen.

 

Voorbeelden groepsreis

 

Formule 1

Houden u en uw gezelschap van echte snelheidsduivels? Bekijk de mooiste racewagens van dichtbij en beleef de fantastische wereld van de Formule 1 op de mooiste circuits ter wereld. Wij zorgen voor het voervoer, de kaartjes en een uitstekend verblijf in de omgeving van het circuit. Zo kunt u tijdens deze meerdaagse groepsreis de Formule 1 ook eens met eigen ogen bewonderen.

Stedentrip in binnen- en buitenland

Of u nu een stedentrip in eigen land of in het buitenland wenst, wij stellen de ideale groepreis voor u samen. Voor u en uw gezelschap gaan we op zoek naar karaktervolle hotels in het hart van de betreffende stad. Daarbij regelen wij het vervoer. Een stedenreis staat voor shoppen en het bezoeken van historische bezienswaardigheden.

Skireis

Zin in een meerdaagse groepsreis naar een skigebied? Wij vervoeren u graag met onze comfortabele touringcar naar een van de skiparadijzen binnen Europa. Daarnaast gaan we tijdig en in overleg met u voor uw groep op zoek naar een geschikte accommodatie die aansluit op uw verlangens. Indien gewenst kunnen we de skireis inclusief skipassen en skimateriaal regelen.

Buitenlandse schoolreis

Met leerlingen een paar dagen vertoeven in het buitenland? Sijpkes Reizen helpt u met genoegen bij het verzorgen van een buitenlandse schoolreis. Juist omdat dit veel tijd kost en om specifieke kennis vraagt, nemen wij het werk graag van u uit handen. Ook denken we met u mee over de invulling van het programma, zorgen wij voor het vervoer en zoeken we een passend verblijf.

Rondreis

Een rondreis met uw gezelschap maken door een bepaald land binnen Europa? Wij regelen het vervoer met onze touringcar en laten u de mooiste plekjes van het betreffende land zien. Uiteraard boeken we voorafgaand aan de meerdaagse-groepsreis in overleg met u alle accommodaties en denken we met u mee voor een invulling van de trip.