Weerribben

Compleet verzorgde dagtocht naar de Weerribben

Ga met vrienden, familie of collega’s lekker een dagje weg naar een van de meest groene gebieden van Nederland. Sijpkes Reizen organiseert met genoegen uw dagtocht naar Weerribben geheel naar uw wensen. Kom wandelen, fietsen of varen. Hier vindt u een groen doolhof om eindeloos in te dwalen.

Groepsuitje naar een gebied vol natuur en water

In de Weerribben vindt u het Nationaal Park Weerribben-Wieden waar een groot aantal plassen, sloten, uitgestrekte rietlanden en dichtbegroeide moerasbossen te vinden zijn. Dé ideale plek voor een rondvaart met uw gezelschap. Daarnaast is het mogelijk om wandel- en fietstochten te maken door de ongerepte natuur van dit gebied of om de omgeving te verkennen per kano. Na deze vaartocht gaan we heerlijk lunchen bij een gezellig restaurant, waarna we bijvoorbeeld een bezoek kunnen brengen aan Taman Indonesia: een Indonesisch dierenpark in Overijssel. Daaropvolgend kunnen we u afzetten in het bruisende Meppel waar we de dag eventueel ook kunnen afsluiten met een smakelijk 3-gangendiner.

Praktische informatie

Met een van onze comfortabele touringcars halen we u en uw gezelschap op bij de door uw gewenste locatie. Vervolgens starten we de tocht naar de Weerribben waar een dag vol plezier op jullie staat te wachten. Tijdens de reis stoppen we voor een lekker kopje koffie of thee met gebak. Uiteraard brengen we jullie per touringcar tevens weer terug naar de opstapplaats.

Ziet u een dagtocht naar de Weerribben al helemaal voor zich? Vraag Sijpkes Reizen deze dan voor u te organiseren. U kunt ons bellen op 06 53 933 463 of een bericht achterlaten via het contactformulier. We helpen u graag verder.