Schiermonnikoog

Een dagtocht naar Schiermonnikoog met Sijpkes Reizen

Wilt u met een groep een dagje naar een van de mooiste Waddeneilanden? Dan bent u bij Sijpkes Reizen aan het juiste adres! Wij verzorgen uw complete dagtocht naar Schiermonnikoog en zorgen ervoor dat u er een dag vol plezier beleeft. Voor deze tocht is (bijna) alles mogelijk, wij vullen het groepsuitje volledig in naar uw wensen.

Groepsuitje naar het vogeleiland op Schiermonnikoog

Schiermonnikoog is het kleinste bewoonde Friese Waddeneiland en staat bekend als vogeleiland: u vindt er namelijk meer vogels dan mensen. Op het eiland volop duinen, strand, bossen, wad en polders komt u helemaal tot rust en geniet u van de diversiteit aan flora en fauna. Een uitstapje hiernaartoe kunt u invullen met een fietstocht over het eiland, een lunch bij het drink- en eethuis De Berkenplas en strandactiviteiten onder begeleiding van deskundigen. Geheel naar uw wensen sluiten we de dag af met een barbecue in Lauwersoog: een waterrijk dorpje in de provincie Groningen..

Praktische informatie

We halen u en uw gezelschap met een comfortabele touringcar op bij de door uw gewenste locatie en brengen jullie vervolgens naar Lauwersoog. Hier start de overtocht met een privéschip naar Schiermonnikoog. Aan boord krijgt iedereen een lekker kopje koffie of thee met een heerlijk stuk gebak. De terugtocht is eveneens met het privéschip waar jullie onderweg genieten van een hapje en drankje. Na een smakelijke barbecue brengen we jullie weer met onze touringcar naar uw opstaplocatie.

Sijpkes Reizen uw dagtocht naar Schiermonnikoog laten organiseren? Neem contact met ons op door te bellen naar 06 53 933 463.

Uw ideeën kunt u tevens via het contactformulier aan ons voorleggen. We staan u spoedig te woord.