Duitsland

Sijpkes Reizen organiseert uw dagtocht naar Duitsland

Staat er een familiedag, vriendenuitstapje of bedrijfsuitje op de planning? Dan is een dagtocht naar Duitsland een absolute aanrader. Sijpkes Reizen verzorgt de dag geheel naar uw wensen en zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Reken op een dag vol cultuur, historie, natuur of lekkernijen.

Gezellig uitstapje naar de buren

Duitsland is favoriet onder de Nederlanders wanneer het gaat om dagjes uit. De korte reistijd en de veelzijdigheid maken het land enorm populair. Zo kunt u fietsen, wandelen of klimmen in een van de vele natuurgebieden of het juist over een culturele boeg gooien. Wat dacht u van een bezoek aan het EmslandMoormuseum in Geeste. Maak hier een tijdreis naar het harde bestaan van de eerste veenbewoners en geniet daarna van heerlijke koffie of thee met een koek. Hierna gaan we lekker lunchen en kunnen we de tocht voortzetten naar voormalig jachtslot Kasteel Clemenswerth voor een rondleiding met Nederlandssprekende gidsen. Vervolgens kunnen we u afzetten in het levendige Papenburg volop historische cultuur. De dag sluiten we af met een 3-gangendiner in een restaurant naar keuze.

Praktische informatie

Het vervoer vindt uiteraard plaats met onze comfortabele touringcar. We halen u en uw gezelschap op bij een vooraf afgesproken locatie waar we jullie aan het einde van de dag ook weer zullen afzetten. Met deze bus zetten we de reis tevens voort naar alle gewenste bestemmingen. De route hiervoor bepalen we altijd in overleg met u.

Neem contact op met Sijpkes Reizen als u onze dagtocht naar Duitsland helemaal ziet zitten. Bel naar 06 53 933 463 of plaats een reactie via het contactformulier. We helpen u spoedig verder.