Dagtocht(en)

Uw dagtocht met Sijpkes Reizen

Zoekt u een leuke invulling voor een dagtocht? Bijvoorbeeld omdat u een familieweekend aan het organiseren bent? Of omdat u gewoon eens in de zoveel tijd een leuke dag plant met uw vriendinnen? Schakel de hulp in van Sijpkes Reizen. Wij organiseren het ideale dagje uit voor u en uw groep.

Dagtocht(en)

Zoekt u een leuke invulling voor een dagtocht? Wij organiseren het ideale dagje uit voor u en uw groep.

Lees meer

Schiermonnikoog

Wilt u met een groep een dagje naar een van de mooiste Waddeneilanden? Dan bent u bij Sijpkes Reizen aan het juiste adres!

Lees meer

Weerribben

Sijpkes Reizen organiseert met genoegen uw dagtocht naar Weerribben geheel naar uw wensen.

Lees meer

Duitsland

Staat er een familiedag, vriendenuitstapje of bedrijfsuitje op de planning? Dan is een dagtocht naar Duitsland een absolute aanrader.

Lees meer

 

De juiste service

Een groepsuitje organiseren is niet zo eenvoudig. Er zijn immers heel wat dingen waar u rekening mee moet houden en u wilt de hele groep tevredenstellen. Om u die zorgen uit handen te nemen, biedt Sijpkes Reizen u een compleet arrangement aan. Dat houdt in dat wij zorg dragen voor het vervoer, eventuele entreegelden, hapjes en drankjes. Heeft u al een idee waar u naartoe wilt? Dan hoeft u alleen maar uw wensen door te geven en regelen wij de rest voor u.

Programma naar uw wensen

Als u geen idee heeft van wat u wilt gaan doen, hebben wij voldoende mogelijkheden om een leuke invulling aan uw dag te geven. Uiteraard overleggen wij deze uitgebreid met u en passen wij het programma aan op uw wensen, budget en groep. Indien u dat wenst, kunnen wij deze bespreking ook bij u thuis doen.

Wilt u graag uw dagtocht laten organiseren door ons? U kunt altijd contact met Sijpkes Reizen opnemen via het contactformulier. Heeft u een dringende vraag die u liever telefonisch bespreekt? Dan kunt u ons bereiken op 06 53 933 463. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar. Als het nodig is, maken wij een afspraak om de wensen bij u thuis door te nemen.