Dagtocht(en)

Uw dagtocht met Sijpkes Reizen

Zoekt u een leuke invulling voor een dagtocht? Bijvoorbeeld omdat u een familieweekend aan het organiseren bent? Of omdat u gewoon eens in de zoveel tijd een leuke dag plant met uw vriendinnen? Schakel de hulp in van Sijpkes Reizen. Wij organiseren het ideale dagje uit voor u en uw groep.

De juiste service

Een groepsuitje organiseren is niet zo eenvoudig. Er zijn immers heel wat dingen waar u rekening mee moet houden en u wilt de hele groep tevredenstellen. Om u die zorgen uit handen te nemen, biedt Sijpkes Reizen u een compleet arrangement aan. Dat houdt in dat wij zorg dragen voor het vervoer, eventuele entreegelden, hapjes en drankjes. Heeft u al een idee waar u naartoe wilt? Dan hoeft u alleen maar uw wensen door te geven en regelen wij de rest voor u.

Programma naar uw wensen

Als u geen idee heeft van wat u wilt gaan doen, hebben wij voldoende mogelijkheden om een leuke invulling aan uw dag te geven. Uiteraard overleggen wij deze uitgebreid met u en passen wij het programma aan op uw wensen, budget en groep. Indien u dat wenst, kunnen wij deze bespreking ook bij u thuis doen.

Wilt u graag uw dagtocht laten organiseren door ons? U kunt altijd contact met Sijpkes Reizen opnemen via het contactformulier. Heeft u een dringende vraag die u liever telefonisch bespreekt? Dan kunt u ons bereiken op 06 53 933 463. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar. Als het nodig is, maken wij een afspraak om de wensen bij u thuis door te nemen.