Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje organiseren?

Het regelen van een bedrijfsuitje heeft veel voeten in aarde. Er moet immers een geschikte activiteit gevonden worden waar het liefst alle werknemers aan deel kunnen nemen. Maar dan bent u er nog niet: vervoer, hapjes en drankjes moeten ook verzorgd worden. Geef die zorgen uit handen door uw personeelsuitje te laten regelen door Sijpkes Reizen. Wij garanderen een onvergetelijke dag!

De diensten van Sijpkes Reizen

Wilt u uw personeel verrassen door een leuke dagtocht te regelen? Sijpkes Reizen helpt u hier graag bij. Wij laten de activiteiten precies aansluiten op uw wensen. Dat houdt in dat we een sportief bedrijfsuitje kunnen organiseren, maar we kunnen bijvoorbeeld ook een dagbezoek aan een stad plannen of voor een iets extremere uitdaging gaan om het teamwork te verbeteren. Natuurlijk is het wel zo prettig als u ook een lekker hapje kunt eten en af en toe een drankje krijgt. Daarom kunt u ervoor kiezen om de catering ook door ons te laten verzorgen. Ook stellen wij onszelf verantwoordelijk voor het vervoer.

Personeelsuitje op maat

Afhankelijk van de groepsgrootte zorgen wij voor één of meerdere touringcars. Heeft u een iets groter budget en zou u graag een personeelsreis van meerdere dagen willen organiseren, eventueel ook naar het buitenland? Dat is allemaal mogelijk bij Sijpkes Reizen. Het enige wat u hoeft te doen, is contact met ons opnemen en wij gaan voor u aan de slag.

Bijvoorbeeld omdat u samen met ons een bedrijfsuitje wilt organiseren, omdat u uw ideeën wilt bespreken of omdat u wilt vragen naar de mogelijkheden? U kunt altijd het contactformulier invullen. Wij beantwoorden uw bericht dan zo snel mogelijk. Ook telefonisch zijn wij bereikbaar.